Claeys in Turnhout: ruime keuze aan unieke auto-onderdelen

Claeys is uw specialist in auto-onderdelen. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1967 in Turnhout is gevestigd. U kunt bij ons terecht voor alle soorten auto-onderdelen: zowel voor moderne auto’s als voor oldtimers. Ook gereedschap voor auto’s en garagemateriaal behoren tot onze producten.

Wij rekenen zowel particulieren als bedrijven tot ons klantenbestand. Elke klant is uniek, met zijn eigen wensen en noden. Daarom dragen wij persoonlijke service hoog in het vaandel. Onze medewerkers staan u graag bij met raad en daad. Zo bieden we u steeds de

Claeys auto-onderdelen: ruime keuze voor een eerlijke prijs

Claeys is een aanbeveling op het gebied van gekwalificeerde auto-onderdelen. Wij bieden u een enorm ruim aanbod: een waslijst aan soorten onderdelen voor allerhande auto’s, waaronder Ferrari, Peugeot en diverse tractormerken. Vindt u toch niet wat u zoekt? Geen probleem, wij bestellen elk gewenst onderdeel voor u en garanderen u altijd een snelle levering.

Ook wanneer u op zoek bent naar een zeldzaam onderdeel, helpen wij u graag verder. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een ruim netwerk aan contacten om u te helpen op uw zoektocht. Wij beschikken ook over onze eigen werkplaats, waar we allerlei aanpassingen met gemak kunnen uitvoeren.

Zeldzame onderdelen voor oldtimers zijn onze specialiteit. Wij adviseren u met plezier bij de keuze van het juiste element. U kunt bij ons zelfs terecht voor unieke remmen en koppelingsonderdelen van oldtimers: wij hebben deze componenten steeds in voorraad.

Op zoek naar een schaars onderdeel? Behoefte aan een betrouwbare leverancier? Zoek niet langer verder: bij Claeys vindt u gegarandeerd wat u zoekt. Bezoek onze showroom in Turnhout voor een blik op ons ruime aanbod en een kennismaking met ons ervaren personeel.

 

Contacteer ons per telefoon of via het online contactformulier voor meer informatie. Raadpleeg zeker ook onze website voor meer informatie over ons familiebedrijf en onze producten.